Loading...
Qui som 2017-05-24T18:11:04+00:00

ENS AGRADA EL QUE FEM

“Donar a conèixer els vins i caves en un ambient diferent i buscant la proximitat al consumidor.”

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de Proximitat va néixer el 2013 a Agramunt amb la voluntat de posar a l’abast del públic les degustacions de productes vitivinícoles de la D.O.Costers del Segre.

En aquesta cinquena edició comptarem amb una trentena d’expositors al Passeig del Sió – marc natural emblemàtic de la nostra Vila – on el Pont Romànic, ens ofereix un espai acollidor que, com en un gran celler-aparador natural, oferirà els seus vins i caves a un públic encuriosit i disposat a descobrir els productes que en aquest moment s’elaboren a les nostres comarques.

La idea d’organitzar D Vins va respondre al repte i al dinamisme del sector vitivinícola de les comarques lleidatanes de donar a conèixer els vins i caves en un ambient diferent i buscant la proximitat al consumidor.

La Mostra comptarà amb una vintena d’expositors de bodegues, cellers i elaboradors de vi amb la voluntat d´oferir un producte de casa nostra i interactuar amb el consumidor. Vi que les darreres anyades han estat qualificades, segons la taula de qualitat dels vins, de molt bones. Ha estat excel·lent la modernització que ha practicat el sector del vi de la D.O. Costers del Segre durant aquests darrers anys i que ha donat com a resultat uns productes que presentem a la Mostra i que no tenen res a envejar a vins i caves d’altres indrets, tot plegat amb una feina ben feta que comença en el moment de la verema, i que es manté en les tècniques de vinificació, fermentació, tractaments, criança i envelliment dels vins.

També hi participaran un grup d’estands on es podran fer degustacions de productes gastronòmics locals que acompanyaran quasibé el centenar de vins i caves presents a la Mostra.

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de Proximitat es celebrarà al Passeig del Sió, prop del Pont Romànic, un espai emblemàtic de la vila que ofereix un ambient únic, natural i de conversa ideal per assaborir un bon vi elaborat a casa nostra.

Organitza:

Amb el suport de:

Adherits a:

COL·LABORADORS

Un agraïment especial als nostres col·laboradors, sense ells no seria possible

Translate »