D-Nens amb els teus fills

Dins la Mostra de Vins, tindràs un  servei de guarderia amb els monitors del CAU d’Agramunt per a que puguis gaudir i el teu fill/a estigui distret i fent activitats durant la tarda, després del grup d’animació infantil. Les activitats es duran a terme als patis exteriors de l’Escola de Música i de la llar d’infants.

L’aportació serà simbòlica i d’una durada aproximada de dues hores.

Gaudeix dels bons vins amb D-Vins i estiguis tranquil/a amb D-Nens.

(les activitats començaran al Passeig-Pont Romànic a les 17:30h amb un grup d’animació infantil i després s’enduran els nens/es inscrits a les instal·lacions exteriors de l’Escola Municipal de Música (Carrer Ensenyament, 17, a 150 metres de la mostra)

By | 2017-05-26T17:09:53+00:00 mayo 26th, 2017|Sin categoría|0 Comments

Leave A Comment