Inscripcions als tallers i maridatges de D Vins

El proper 28 de maig se celebrarà a Agramunt la quarta edició de la Mostra de Vins i Caves de Proximitat “DVins”. I justament a partir d’aquest dissabte, 14 de maig, s’obriran les inscripcions als tasts de vins i caves de la mostra.

Hi han previstos quatre tallers-maridatges: el primer a les 17:30h i els altres tres simultàniament a les 18:45h. En el primer es farà un maridatge anomenat “3-3-3” amb un mestre tallador de pernil: tres textures, tres gustos i tres vins. Aquest maridatge es repetirà a les 18:45h juntament amb un de coques de recapte i vins DO Costers del Segre i un altre taller d’anàlisi sensorial i tast amb presència agramuntina. L’acte serà conduït pel tècnic de l’INCAVI, el Sr. Albert Gonzalo, el sommelier Jordi Martínez de Selecte Wine Store, el mestre tallador de pernil Joaquín Iglesias, el professional Sergi Fernández i l’agramuntina Alba Valls, ambdós doctorant en enologia i biotecnologia. En Sergi s’està especialitzant en aromes dins el doctorat.

Les inscripcions es poden realitzar presencialment a l’Oficina de Turisme d’Agramunt. Les places estan limitades.

També es pot fer un nombre limitat d’inscripcions a través del correu electrònic info@dvins.cat, indicant el nom, el telèfon, el correu electrònic i el tast escollit. Les places són limitades, per ordre d’arribada.

 

Els maridatges son una oportunitat per explorar noves sensacions, aprendre alhora noves tècniques de degustació i escollir les unions entre dos plaers: la gastronomia i el gust.

La presència del mestre tallador de pernil donarà un toc exclusiu al taller, amb la degustació d’una peça de molt alta qualitat.
L’organització del “DVins” destinarà els beneficis dels tallers i maridatges a una entitat benèfica que s’anunciarà oportunament

By | 2016-05-13T17:01:07+00:00 mayo 12th, 2016|Sin categoría|0 Comments

Leave A Comment

Translate »