DVins comença a escalfar motors!

La Mostra de Vins i Caves de proximitat que es celebrarà el proper 28 de maig a Agramunt, està tancant tota la programació amb sorpreses i novetats en la quarta edició d’enguany.

Per anar fent boca i estar a l’última, ahir dimarts una representació de l’entitat va assistir a la Fira Alimentaria de Barcelona on vam poder participar a un showcooking de la cuina sana, saludable i compromesa amb la terra del cuiner Xavier Pellicer (del restaurant Céleri) i del Senior Beverage Manager Arnaud Echalier, anomenat “Últimes tendències: cuina i vins biodinàmics. De Barcelona a Macau“.

Durant la tarda, vam participar a la presentació del distintiu Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016, amb l’ambaixadora Carme Ruscalleda de la qual, la nostra entitat en forma part.

I al llarg del dia, vam poder ampliar la nostra xarxa de contactes de cellers de la DO Costers del Segre i vam finalitzar la jornada tastant una mica de gastronomia de la mà del mestre tallador de pernil que participarà en un dels maridatges que es duran a terme durant el dia 28 de maig a Agramunt.
Seguiu-nos a les xarxes socials per veure totes les novetats!
By | 2016-05-13T17:02:16+00:00 abril 30th, 2016|Sin categoría|0 Comments

Leave A Comment

Translate »