Inscripcions a la jornada de turisme i als maridatges

 

A partir del divendres 15 de maig, s’obriran les inscripcions als maridatges i a la jornada de turisme cultural de la III Mostra de Vins i Caves de Proximitat del proper 30 de maig.

La Jornada de Turisme Cultural -maridada amb vins i gastronomia- començarà a les 11 del matí i durant les dues hores de durada, es visitaran els principals enclavaments culturals d’Agramunt. En cada monument, es farà una explicació històrica i es degustarà un vi i un producte gastronòmic.

Per altra banda, hi han previstos tres maridatges: a les 12ha les 18h i finalment a les 19:45h.

En el primer es maridaran les coques de recapte d’Agramunt amb els caves i escumosos de la DO Costers del Segre, a càrrec del sommelier Jordi Martínez.

En el segon, un taller de maridatge amb el sommelier Xavier Ayala i el cuiner Jaume Mora amb vins de Costers del Segre.

I finalment, un maridatge de formatges d’Agramunt i vins de la DO Costers del Segre amb l’enòleg Ramon Cerdà.

Inscripcions presencials:

Les inscripcions es poden realitzar presencialment -a partir del 15 de maig- a l’Oficina de Turisme d’Agramunt (Plaça del Pou, s/n). Places limitades.

Inscripcions online:

També es pot fer un nombre d’inscripcions limitades -a partir del 15 de maig- a través del correu electrònic info@dvins.cat indicant el nom, telèfon, e-mail i el tast escollit. El pagament es farà mitjançant Paypal seguint les instruccions enviades per e-mail. Places limitades per ordre d’arribada.

L’organització del “DVins” destinarà el 50% del cost dels maridatges al projecte “Vi per Vida” que impulsa el sommelier Xavier Ayala. El recollit es donarà a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona on s’estan desenvolupant projectes avalats per Joan Massagué, cofundador de l’IRB i capdavanter mundial en l’estudi de la metàstasi.

By | 2016-02-20T10:24:42+00:00 mayo 4th, 2015|Sin categoría|0 Comments

Leave A Comment

Translate »