Inscripcions als tasts de la II Mostra de Vins i Caves de Proximitat

Inscripcions als tasts de la II Mostra de Vins i Caves de Proximitat

A partir del divendres 23 de maig, s’obriran les inscripcions als tasts de vins i caves de la II Mostra de Vins i Caves de Proximitat del proper 31 de maig.

Hi han previstos quatre tasts: un a les 12h, un a les 13h, un a les 17:35h i finalment a les 20:15h.

En cadascun dels tres primers tasts, es provaran sis diferents vins proporcionats pels expositors presents a la Mostra. L’acte serà conduït pel tècnic de l’INCAVI, el Sr. Albert Gonzalo.

L’últim tast, a les 20:15h, serà per explorar les possibilitats d’antigues varietats autòctones recuperades. La conducció anirà a càrrec de l’enòleg Sr. Ramon Cerdà.

Inscripcions presencials:

Les inscripcions es poden realitzar presencialment -a partir del 23 de maig- a l’Oficina de Turisme d’Agramunt (Plaça del Pou, s/n). Les places estan limitades i només es poden fer dues inscripcions per persona. La inscripció és de 6 euros en efectiu.

Inscripcions online:

També es pot fer un nombre d’inscripcions limitades -a partir del 23 de maig- a través del correu electrònic info@dvins.cat indicant el nom, telèfon, e-mail i el tast escollit. El pagament es farà mitjançant Paypal seguint les instruccions enviades per e-mail abans del 28 de maig (cost inscripció 6€ + 0’50€ despeses de gestió). Places limitades per ordre d’arribada. Només es poden fer dues inscripcions per persona.

L’organització del “DVins” destinarà el 50% de la recaptació al projecte “Vi per Vida” que impulsa el sommelier Xavier Ayala. El recollit es donarà a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona on s’estan desenvolupant projectes avalats per Joan Massagué, cofundador de l’IRB i capdavanter mundial en l’estudi de la metàstasi.

By | 2016-12-24T20:07:30+00:00 mayo 16th, 2014|Sin categoría|0 Comments

Leave A Comment

Translate »