La Diputació de Lleida acull la presentació de la Mostra de Vins i Caves de Proximitat d’Agramunt

La Diputació de Lleida acull la presentació de la Mostra de Vins i Caves de Proximitat d’Agramunt

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de la Mostra de Vins i Caves de Proximitat d’Agramunt, que se celebrarà el proper dissabte 1 de juny al Passeig del Sió i al Pont Romànic a Agramunt.

La presentació ha comptat amb la participació del vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; de l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé; del president de l’Associació Festa, Gastronomia i Cultura, Jordi Figuera, i de l’enòleg Ramon Cerdà.

L’objectiu d’aquesta mostra, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, és posar a l’abast dels visitants les degustacions de productes vitivinícoles de la DO Costers del Segre, amb una dotzena d’expositors.

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, ha destacat la importància de promocionar i donar a conèixer els productes de proximitat de les terres lleidatanes, en aquest cas el vi i el cava.

L’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, ha explicat que la idea d’organitzar la Mostra de Vins i Caves respon a la voluntat de fomentar el dinamisme del sector vitivinícola de les comarques lleidatanes i de donar a conèixer els seus vins i caves en un ambient diferent i buscant la proximitat al consumidor. A més, ha indicat que estan treballant en la inclusió d’una part del terme municipal d’Agramunt a la DO Costers del Segre.

La Mostra de Vins i Caves de Proximitat es celebrarà al Passeig del Sió, prop del Pont Romànic, un espai emblemàtic de la vila que ofereix un ambient únic i natural.

Font: Diputació de Lleida

By | 2016-02-11T19:34:22+00:00 mayo 30th, 2013|General|0 Comments

Leave A Comment

Translate »