La finalitat de la mostra de vins i caves “D-Vins” d’Agramunt

La finalitat de la mostra de vins i caves “D-Vins” d’Agramunt

Dvins_Sio_maig2013La Mostra de Vins i Caves de Proximitat  neix a Agramunt amb la voluntat de posar a l’abast del públic les degustacions de productes vitivinícoles de la D.O. Costers del Segre.

En aquesta primera edició comptarem amb una vintena d’expositors al Passeig del Sió – marc natural emblemàtic de la nostra Vila – on el Pont Romànic, ens ofereix un espai acollidor que, com en un gran celler-aparador natural, oferirà els seus vins i caves a un públic encuriosit i disposat a descobrir els productes que en aquest moment s’elaboren a les nostres comarques.

La idea d’organitzar la Mostra de Vins i Caves respon a un repte i al dinamisme del sector vitivinícola de les comarques lleidatanes de donar a conèixer els seus vins i caves en un ambient diferent i buscant la proximitat al consumidor. Desitgem que la bona acollida d’aquesta primera edició engresqui altres cellers a afegir-se a les properes mostres.

La Mostra comptarà amb expositors d’empreses i cellers  elaboradors de vi amb la voluntat d´oferir un producte de proximitat i interactuar amb el consumidor. Vi que les darreres anyades han estat qualificades, segons la taula de qualitat dels vins, de molt bones. Ha estat excel·lent la modernització que ha practicat el sector del vi de la D.O. Costers del Segre durant aquests darrers anys i que ha donat com a resultat uns productes que presentem a la Mostra i que no tenen res a envejar a vins i caves d’altres indrets, tot plegat amb una feina ben feta que comença en el moment de la verema, i que es manté en les tècniques de vinificació, fermentació, tractaments, criança i envelliment dels vins.

També hi participaran un grup d’estands on es podran fer degustacions de productes gastronòmics que acompanyaran la cinquantena de vins i caves presents a la Mostra.

La Mostra de Vins i Caves de Proximitat es celebrarà al Passeig del Sió, prop del Pont Romànic, un espai emblemàtic de la vila que ofereix un ambient únic, natural i de conversa ideal per assaborir un bon vi elaborat a casa nostra.

Per a més informació, podeu consultar el nostre facebook: http://www.facebook.com/DVinsAgramunt

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Des de quan: 2013 (primera edició)

Oficina de Turisme d’Agramunt

Plaça del Pou, s/n

25310 Agramunt (Lleida)

www.agramunt.cat

turisme@agramunt.cat

Telèfon: 973 39 10 89

By | 2016-12-24T20:07:30+00:00 mayo 13th, 2013|General|0 Comments

Leave A Comment

Translate »