Benvinguts/des

Benvinguts/des

L’associació Festa, Gastronomia i Cultura fou creada l’1 de setembre de 2011 a Agramunt durant el transcurs de la Festa Major 2011. Al llarg d’aquests quasibé dos anys, els socis i sòcies hem realitzat diverses activitats a l’entorn de la gastronomia i la cultura.

Enguany, hem anat més enllà i hem previst realizar una Mostra de Vins i Caves de Proximitat “D-VINS” juntament amb una petita mostra de productes gastronòmics locals el dissabte 1 de juny de 2013, de 17h a 22h al Passeig del Sió, vora el Pont Romànic d’Agramunt.

Entre algunes de les activitats que anirem confirmant al llarg dels propers dies, hi haurà música en viu i activitats per infants.

Com a entitat sense ànim de lucre que som, posarem tot l’esforç personal en què aquesta activitat sigui del gust dels visitants i expositors.

Qualsevol suggerència o ajuda que vulgui proporcionar-nos serà benvinguda.

By | 2016-12-24T20:07:30+00:00 abril 9th, 2013|General|0 Comments

Leave A Comment

Translate »